top of page

Tapahtumat

Tulen tanssi -maalaus 2021 viileämpi.jpg

Virkistävä ja rauhoittava maalaustyöpaja

VÄRIEN SALAT

Tutkimme veden ja värin liikettä paperilla meditatiivisin ja ekspressiivisen ilmaisun keinoin. Sopii kaikille aikuisille, et tarvitse aiempaa taidekokemusta. Tämä taidehetki voi toimia sinulle arjen kiireiden keskellä rauhoittavana keitaana tai toisaalta luovuuden ja inspriraation herättelijänä.

Lasten taideryhmä

ILO JA ILMAISU

Viikoittain kokoontuva lasten taideryhmä järjestetään Helsingissä, tarkempaa aluetta voi vielä toivoa. Ota yhteyttä, ja kysy lisää!

Arts and Crafts

TAIDEKASVATTAJAN TAUSTANI

Olen ammatiltani kuvataideopettaja (Taideteollinen Korkeakoulu 2008) ja luokanopettaja (Helsingin yliopisto 2010). Olen opiskellut myös ekspressiivisen taideterapian menetelmäopinnot. Graafista suunnittelua olen opiskellut Taideteollisen Korkeakoulun opintojeni osana sekä Helsinki Design Schoolissa.

Ajattelen, että taiteen kokeminen ja tekeminen kuuluu kaikille. Kaikilla on kyky ilmaista itseään kuvallisesti, kun siihen järjestetään hyvät, ammattitaitoiset puitteet ja luottamuksellinen ilmapiiri. Haluan taidehetkissäni ja ryhmissäni luoda mukavan ja rennon tunnelman, jolloin voi vapautua aiemmista, ehkä rajoittavistakin uskomuksista, joita meillä kaikilla on jossakin muodossa. Kaikilla on mahdollisuus tutustua erilaisiin tekniikoihin ja kokeilla uutta, mitään ei tarvitse osata etukäteen - toisaalta myös kokeneemmat kuvantekijät saavat inspiroivaa ohjausta. Käytän ohjauksessa kuvallisen ilmaisun lisäksi toisinaan myös helppoa ja yksinkertaista liikettä, kirjoittamista ja musiikkia. Taideterapian menetelmäopintoni vaikuttavat otteeseeni, mutta järjestämäni ryhmät eivät ole varsinaista taideterapiaa.

bottom of page